Son Dakika

Nisan 30 2024 | Salı
GÜNDEM

Tirebolu’da Polis Günü kutlamaları…

Türk Polis Teşkilatı’nın 174’ncü yıldönümü nedeniyle Tirebolu’da Emniyet Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi…

Türk Polis Teşkilatı’nın 174’ncü kuruluş yıldönümü, her yerde olduğu gibi, Tirebolu’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlçedeki şehit asker cenazesi nedeniyle kısa kesilen kutlamalar Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Teşkilatın 174’ncü kuruluş yıldönümüyle ilgili olarak Tirebolu’da 8 Nisan’da şehit aileleri ziyaret edilip, şehit polisler anısına akşam da Hamam Mahallesi Camiinde mevlit okutuldu. Hafta dolayısıyla Tirebolu’da 9 Nisan’da da İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce kurum ziyaretleri yapıldı.

10 Nisan Polis Günü münasebetiyle sabah saat 10’da Tirebolu 15 Temmuz Şehitler Meydanındaki Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni düzenlendi. Tüm ilçe protokolünün katıldığı törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin, Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amir Vekili Komiser Yardımcısı Halit Çolakoğlu, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Tirebolu’da 10 Nisan Polis Günü kutlamalarının ikinci bölümü İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleşti. Burada İlçe Emniyet Müdürü Şahin, kutlamaları kabul ederken, katılımcılara kokteyl verildi. Bu arada, ilçedeki şehit cenazesi nedeniyle diğer etkinlikler iptal edildi.   

Haber hakkında düşünceniz?

İlgili Haberler