Son Dakika

Mayıs 19 2024 | Pazar
GÜNDEM

Halkımıza Duyurumuzdur

Değerli takipçilerimiz ve Değerli okuyucularımız

Tirebolu Ekspress Haber Ajansı olarak uzun yıllardır hem istikrarlı, hem de doğru habercilik yaparak bölgemizin sesini başta Avrupa ve Amerika gibi bölgelerde yaşayan hemşehrilerimize , hem de  Türkiye’nin başta Ankara, Bursa, İstanbul gibi şehirleri olmak üzere çeşitli bölgelerinde yaşayan Tirebolu Sevdalılarına duyurmaya devam ettik ve edeceğiz.

Aylık 80 haberle birlikte uzun yıllardır toplamda yaklaşık olarak 5000 fazla haber üreterek bölgemize hizmetimizi devam etmekteyiz. Bu haberlerin içerisinde gayemiz kadın ve erkek, köylü ve şehirli, sağcı ve solcu ayrımı yapmadan, basın ilkelerine sahip çıkarak, küçük büyük demeden, haber niteliği taşıyan her ne olay ve hadise varsa onu yayınlamaktı. Başta Haber muhabirimiz Sayın Mahmut Bora ve arkasındaki 5 kişilik editör ve teknik ekiple beraber bu anlayışla ailemize katılmak isteyen, ajansımızda yer almak isteyen, haber ve köşe yazıları ile bize destek vermek isteyen her kim varsa kapımızı her daim açık tuttuk. Bize iletilen yazıların, bilgilerin ve görsellerin doğrulunu teyit etmekle beraber, küfür ve rencide edici, yazım hatalarının olup olmadığı denetlemelerini yaparak yayına girdik ve asla geri dönüşümüz olumsuz olmadı. Bu yüzdende aylık 48.400 kişilik erişim bandına ve okuma oranına sahip olmanın gururunu yaşamaktayız.

Ancak bazı yapılan haberler ve yayınlanan köşe yazılarımızla ilgili her ne kadar kimseyi üzmemek ve kırmamak gayesiyle hareket etsek bile değerli okurlarımızın ve takipçilerimizin eleştirileri ve yorumları sayesinde biz üzüldük ve kırıldık. Tirebolu Ekspress Ailesi olarak sponsor desteği olmadan, sadece yayın için gerekli maliyetleri karşılamak adına kendi imkanlarıyla düşük bütçelerle kocaman bir aile olmayı başarmakla beraber yayınladığımız haber ve yazılarla ilgili olumsuz ve bizleri rencide edici yorumlar almak tabi ki gayemize ve senelerdir edindiğimiz ilkelerimizden vazgeçmemize neden olmayacaktır.

Ama siz değerli okuyucularımızdan bir küçük bir ricamız var. Özellikle seçim dönemi olması sebebiyle çok hassas ve akli selim davranılması gereken bir dönemdeyiz. Bu dönemde Tirebolu Ekspress Ailesi olarak haddinden fazla dikkatli olacağız, ister muhtar, ister başkan, ister meclis üyesi adayları olsun her kim haber niteliği taşıyorsa eşit mesafe ve tarafsız gözle bakarak siz değerli takipçilerimize ulaştıracağız. Her kim yazı ve haber yayınlamak isterse doğru gözlem yapıp sizlere sunacağız. Sadece sizden ricamız bu gayemizin bilincinde olmanız ve hoşnutlukla karşılamanızdır. Umarız Tirebolu’ya değer katmak isteyen kim olursa olsun onun sesi oluruz. Değerli takipçilerimizde bu sese akli selim şekilde kulak verir. Ve olumsuz eleştiri yapmadan önce bu gayemizi dikkate alırlar.

Sevgi ve Saygılarımızla

Tirebolu’yu Seviyoruz!

Haber hakkında düşünceniz?

İlgili Haberler