Son Dakika

Nisan 30 2024 | Salı
SPOR

Görelespor, Rize’de altın buldu: 2-0

BAL temsilcilerimizden Görelespor, Rize deplasmanında Kendirli’yi 2-0 mağlup ederken; Bulancakspor’da evinde bir başka Rize temsilcisi Çayelispor’a aynı skorla yenildi..!

Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta ikinci yarının ikinci haftası önemli sonuçlara sahne olurken; Rize deplasmanından galibiyetle dönen Görelespor, haftanın en karlı takımı oldu ve liderle arasındaki puan farkını bire indirdi.

BAL 3. Grupta lider Kelkit’in evinde Araklıspor’a 2-0’lık skorla yenilmesi, Rize deplasmanından 3 puanla dönen Görelespor’u tekrar havaya sokarken; gruptaki diğer temsilcimiz Bulancakspor ise evinde bir başka Rize temsilcisi Çayelispor’a 2-0 mağlup oldu. BAL 3’ncü Grupta tek namağlup takım olan Görelespor’a, Kendirli Belediyespor maçında 3 altın puan getiren golleri 63’ncü dakikada Barış ve 83’ncü dakikada Omar kaydetti.

ŞİMDİ GÖZLER GİRESUN DERBİSİNE ÇEVRİLDİ

Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta ikinci yarının 3’ncü haftasında Giresun Derbisi var. Hafta sonu iki Giresun temsilcisi Görele’de karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma 3 Şubat Pazar günü saat 13’de Görele 13 Şubat İlçe Stadı’nda oynanacak. Grubun tek namağlup takımı Görelespor, Giresun Derbisini kazanıp, lider Kelkit’in takılmasını bekleyecek. Kendirli galibiyetiyle yeniden havaya giren ve taraftarlarını sevince boğan Görelespor, derbide fire vermemek için mücadele edecek.

Haber hakkında düşünceniz?

İlgili Haberler