Son Dakika

Nisan 30 2024 | Salı
SPOR

Tirebolu U 12’de de heyecan başladı!

Giresun Minikler Liginde sezonun ilk maçını Giresun’da Batlama Vadisi ile yapan Mavi-Beyazlı Minikler, sahadan 9-0 gibi açık farklı galibiyetle ayrıldılar…

2018-2019 sezonunda altyapı liglerine birçok kategoride katılan Tireboluspor, Minikler Liginin en alt kademesi olan U 12’de de görkemli bir açılış yaparak, deplasmanda oynadığı ilk maçını 9-0’lık tarihi bir farkla kazandı.

Giresun U 12 Ligine Beden Eğitimi Öğretmeni ve altyapı antrenörü İbrahim Keskin nezaretinde katılan Tireboluspor, 11 Mayıs Cumartesi günü Giresun’da Batlama Vadisi ile sezonun ilk maçını oynadı. Baştan sona Mavi-Beyazlı Miniklerin üstünlüğü altında geçen müsabakada ilk yarı 6-0’lık skorla kapanırken; Keskin’in öğrencileri ikinci yarıda 3 gol daha atarak, sahadan 9-0 galip ayrıldılar.

Tirebolu U 12 Takımını farklı galibiyete taşıyan gollerin 5’i Arda Tonkaz’dan, 3’ü Muhammet Eren’den ve biri de Berkant Güral’dan geldi. Mavi-Beyazlı Miniklerimiz sezonun ikinci maçını 19 Mayıs Pazar günü ilçemizde Derelispor ile saat 14’te yapacak.

U 13 TAKIMIMIZ DA GALİP GELDİ

Öte yandan, U 13 Liginde de maçlarını devam ettiren Tireboluspor, 4’ncü maçında 3’ncü galibiyetini elde etti ve 12 Mayıs Pazar günü evinde Soğankent ile oynadığı mücadeleyi 2-1 kazanarak puanını 9’a çıkardı. Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammet Bektaş yönetimindeki Mavi-Beyazlı Miniklerimize Doğankent karşısında 3 puan getiren golleri Arda Tonkaz ve Arda Korkmaz kaydetti. Tirebolu U 13 Takımı, ligdeki son maçını 19 Mayıs Pazar günü Espiye’de Espiyespor ile yapacak.    

Haber hakkında düşünceniz?

İlgili Haberler