Son Dakika

Nisan 30 2024 | Salı
SPOR

Tirebolu Altunsu sahaya indi…

Yeni sezonda Giresun İkinci Amatör Kümede yer alacak olan Tirebolu temsilcisi, genç antrenörü Karaman ile ligde şampiyonluk mücadelesi verecek…

Giresun Amatör Liglerinin köklü kulüplerinden Tirebolu temsilcisi Altunsuspor, yeni sezonu açarak çalışmalara başladı. Sarı-Lacivertli ekibi yeni sezona genç antrenör Güven Karaman hazırlayacak.

Sezon öncesinde antrenör olarak Karaman ile anlaşma yapan Tirebolu temsilcisi, İlçe Stadında başlattığı çalışmalarını sürdürürken, şimdilik haftada 4 gün yapılan idmanlara 20 futbolcu katılıyor. Çalışma tempolarını giderek arttıracaklarını söyleyen genç antrenör Karaman, yeni sezonda hedeflerinin mutlak şampiyonluk olduğunu belirterek, “Altunsu, bulunduğu liglerde her zaman iddia sahibi olan bir kulüptür. Geçen sezon şanssız bir şekilde küme düşen Tirebolu temsilcisi, bu sezon başarılı bir grafik çizerek, bir üst lige çıkacaktır. Güçlü ve geniş bir kadro kurarak lig için hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Şimdilik takımı ve oyuncuları tanıma aşamasındayım. Altunsu olarak her geçen gün daha da ileriye giderek, Mart ayında başlayacak lige tam tekmil şekilde gireceğiz” şeklinde ifadeler kullanıp, Altunsu’ya ilk yılında şampiyonluk yaşatmak için geldiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan, Tirebolu temsilcisi Altunsuspor, yeni sezona kendi evinde Çamolukspor ile oynayacağı maçla başlayacak. Bu karşılaşma 4 Mart Pazar günü Tirebolu İlçe Stadında saat 13’de başlayacak. Altunsu, ligin ikinci haftasında Çanakçıspor ile Görele 13 Şubat İlçe Stadında karşı karşıya gelecek.

Haber hakkında düşünceniz?

İlgili Haberler