Son Dakika

Nisan 30 2024 | Salı
EĞİTİM

Tirebolu’da Eğitim Faaliyetleri Toplantısı!

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda, 2019-2020 dönemine ait çalışmalar değerlendirildi…

Tirebolu’da 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’na ait İlçe Paylaşım Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu başkanlığında geçen hafta içinde gerçekleşti. Tirebolu Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen toplantıda; yeni dönemde bugüne kadar yürütülen çalışmalar değerlendirildi ve yapılacak faaliyetlerle ilgili geniş kapsamlı bilgilendirme yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Tosunoğlu başkanlığında yapılan toplantıya; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zafer Balcı ile Tirebolu İlçe Milli Eğitim yöneticileri, ilçedeki okul ve kurum müdürleri katıldı. Toplantının açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Tosunoğlu, ilçelerde eğitim ve öğretim faaliyetlerini değerlendirmek ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi alış-verişinde bulunmak amacıyla düzenledikleri paylaşım toplantılarında, sorunları ve eksiklikleri yerinde tespit ettiklerini belirterek, “Okullarımızda eğitim ve öğretimin kalitesini yükselterek, ilçe başarısının artmasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bakanlığımızın 2023 vizyonu doğrultusunda çocuklarımızın ve gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlı, ihtiyaç duydukları bilgi, beceri ve kazanımlarla donanmış bireyler olarak, geleceğe güvenle hazırlanmaları konusunda bizlere büyük görevler düşmektedir” dedi.

Tirebolu’daki Paylaşım Toplantısında daha sonra söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz, ilçedeki eğitim-öğretim göstergeleri ve yıl içerisinde yürütülen faaliyetlerle ilgili sunum gerçekleştirdi. Geniş kapsamlı toplantıda ayrıca, okul ve kurum müdürlerinin ihtiyaç ve sorunları dile getirilerek, sorunların giderilmesinde alınacak önlemler konusunda görüş alış-verişinde bulunuldu. Toplantı, İl Milli Eğitim Müdürü Tosunoğlu’nun; ilçe, okul ve kurum müdürlerine yapacakları özverili çalışmalarda başarılar dilemesiyle sona erdi.

Haber hakkında düşünceniz?

İlgili Haberler