Son Dakika

Mayıs 19 2024 | Pazar
EKONOMİGÜNDEM

Kemal, Su Ürünleri’nde başkanlığa talip!

Tirebolu’nun en eski balıkçı esnaflarından Adem Kemal, balıkçıların sesi olmak için Su Ürünleri Kooperatifi’nde başkanlığa aday olduğunu açıkladı…

Tirebolu Su Ürünleri Kooperatifi’nde önümüzdeki aylarda yapılacak olan kongre için geri sayım başlarken; ilçenin en eski balıkçılarından Adem Kemal, kooperatif başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Tirebolulu balıkçıların sesi olacağını söyleyen ve kooperatifin daha aktif hale gelmesi için gerekli her şeyi yapacağını iddia eden Kemal, ilçede bulunan mevcut Balıkçı Barınağı’nın işlevini yapmaktan uzak olduğuna dikkat çekerek, “Barınak, balıkçıların olacak ve kooperatife kayıtlı tüm balıkçılar buranın nimetlerinden yararlanacak. Su Ürünleri Kooperatifine ait olan barınağımızın bazıları tarafından peşkeş çekilmesini önleyeceğiz ve buraya tüzüğümüze uygun bir işlerlik kazandıracağız” dedi.

Öte yandan, Tirebolu Su Ürünleri Kooperatifi’nin mevcut başkanı Efkan Elevli, barınak sahasında bazı kurumlar tarafından yapılan uygulamaların yanlış ve tüzüğe aykırı olduğunu belirterek, bu konuda önemli adımlar atılması gerektiğini söyledi.

Haber hakkında düşünceniz?

İlgili Haberler