Son Dakika

Nisan 30 2024 | Salı
SPOR

Giresunspor nereye gidiyor?

Son 5 maçında 4’ncü yenilgisini alan Giresunspor, ünlü teknik adam Yılmaz Vural yönetiminde çıktığı ikinci maçından da mağlubiyetle ayrıldı..!

Giresunspor hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Ligin ikinci yarısına çok kötü başlayan ve üst üste oynadığı maçlarda aldığı mağlubiyetlerle play-off şansını da zora sokan Yeşil-Beyazlı temsilcimiz, ünlü teknik adamı Yılmaz Vural ile çıktığı ikinci maçını da kaybederek, taraftarlarını üzüntüye boğdu.

17 Şubat Cumartesi günü sahasında ağırladığı Denizlispor karşısında berbat bir oyun çıkaran ve gol yollarında etkisiz kalan Giresunspor, küme düşme hattında bulunan rakibine 2-0 yenilerek, ikinci yarıda 4’ncü mağlubiyeti aldı. Teknik Direktör Fatih Tekke yönetimindeki konuk ekip Denizlispor, karşılaşmanın 35’nci dakikasında Ziya’nın 18 içinde kaleci Ahmet Şahin tarafından düşürülmesiyle penaltı kazandı, ceza atışını kullanan Barış Örücü sert bir vuruşla golü kaydetti ve takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin üstünlüğüyle kapandı.

Mücadelenin ikinci yarısına Korkhisko’nun yerine Almeida’yı alarak başlayan Giresunspor’da fazla değişen birşey olmazken, konuk ekip Denizlispor 57’nci dakikada Ziya’nın kafa golüyle farkı ikiye çıkardı. Maçın geriye kalan bölümlerinde tribünlerin protetosu yükselirken, Giresunspor karşısında rahat bir oyun sergileyen Denizlispor, 90 dakikayı 2-0’lık skorla galp kapattı. İkinci yarıdaki galibiyet özlemi devam eden Giresunspor, ligdeki 23’ncü maçını hafta içi deplasmanda Elazığspor ile yapacak. Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla play-off hattından da çıkan Yeşil-Beyazlı temsilcimiz 24’ncü maçını da yine deplasmanda oynayacak. 21 Şubat Çarşamba günü Elazığ deplasmanına çıkacak olan temsilcimiz, hafta sonu 25 Şubat Pazar günü de İstanbul’da lider Ümraniye ile karşı karşıya gelecek. Bu iki deplasmandan alınacak sonuçlar Giresunspor’un ligdeki kaderini belirleyecek.

Haber hakkında düşünceniz?

İlgili Haberler